logonyomtatas
logomobil

Gyógyház, ahol valóban Ön a fontos!

veszprem
Elérhetőségeink:
Veszprém
Kabay János utca 2.

Tel:88-421251, 564180, 564181
Fax:88-442763
Veszprém, Egyetem u.5.
Tel:88-624107
email:fourmed@gmail.com _web:www.fourmed.hu

Minőségpolitika


A FOURMED Egészségügyi Szolgáltató KFT. legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi minőségi követelményeket egyaránt kielégítő színvonalú ellátását.
Tevékenységünk jó minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, betegeink igényeit messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani.
Ugyanakkor kötelességünk, hogy ezeket az igényeket a mindenkori szakszerűségi követelményeknek megfelelően összhangba hozzuk:
  • betegeink és partnereink követelményeivel,

  • a hazai és a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott módszerekkel, eljárásokkal, (kiadott módszertani ajánlásokkal)
  • a törvényekkel, rendeletekkel, a hatósági előírásokkal, illetve a vonatkozó nemzeti és nemzetközi szabványokkal, egyéb előírásokkal,
  • az előírt és megkívánt biztonsági követelményekkel, mely vonatkozik mind a betegre, dolgozóra és a környezetre egyaránt.
A gyógyító és szolgáltatási tevékenységünk minőségi követelményeinek mind teljesebb körű kielégítése érdekében elvárom szakembereinktől a szakadatlan megújulást, a töretlen szakmai fejlődést.
Minden szinten elvárjuk a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését és a minőségi munkavégzést.
Munkatársaink hivatásukat küldetésnek tekintik és törekszenek, hogy ezt a betegek érezzék és tapasztalják is. Így természetesnek érzik, hogy kötelességük a jó minőség biztosítására, védelmére és fejlesztésére való törekvés, a minőségi előírások és követelmények betartása.
Vállalkozóink és beszállítóink kiválasztásánál, partneri kapcsolatainkban a minőségközpontú magatartás és az eredményesség alapvető követelmény.
 
Veszprém, 2018.01.03


dr. Sinka László

ügyvezető főorvos

 

 

Ugrás az oldal tetejéretetejerenyil

 

 

 

 

Kattintson ide, hogy megismerhesse ezt a modern szűrővizsgálatot!